MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σεργιάνι βγήκαν οι παραβάτες οδηγοί στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Παραβάτες οδηγοί βγήκαν σεργιάνι χθες στους δρόμους της Λεμεσού – Επιχείρηση της Αστυνομίας για πρόληψη και καταστολή των τροχαίων αδικημάτων και συγκρούσεων – Τρεις συλλήψεις και δεκάδες καταγγελίες – Άλλοι είχαν πιει κι άλλοι έτρεχαν

Advertisement

Μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης για πρόληψη και καταστολή των τροχαίων αδικημάτων και των οδικών τροχαίων συγκρούσεων, διενήργησαν χθες τροχονομικούς ελέγχους στο κέντρο της πόλης, στο παραλιακό μέτωπο, στην περιοχή Ζακακίου, στον παρακαμπτήριο δρόμο Γερμασόγειας, καθώς και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων, προέκυψαν 71 καταγγελίες, εκ των οποίων οι 15 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, οι 14 αφορούσαν οδήγηση χωρίς ζώνη ασφαλείας και οι έξι αφορούσαν παράνομη στάθμευση σε θέση αναπήρων.

Τα ήπιαν πολύ, πήραν τιμόνι και… φόρεσαν χειροπέδες

Συνελήφθησαν τρία πρόσωπα για τροχαία αδικήματα και δύο πρόσωπα για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Συγκεκριμένα, 41χρονος οδηγός μοτοποδηλάτου, σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που υποβλήθηκε είχε ένδειξη 151μg% αντί 9μg%, ενώ σε τελικό έλεγχο αλκοόλης είχε ένδειξη 109μg%. Ο 41χρονος οδηγούσε επίσης χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας και χωρίς άδεια οδηγού.

Παράλληλα, γύρω στις 8 χθες βράδυ, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (Ο.Π.Ο.Δ.) του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά το Ζύγι.

Ο 36χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 115μg% αντί 22μg% και στη συνέχεια σε τελικό έλεγχο αλκοόλης, με ένδειξη 88μg%.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΕΤΑ Ο ΚΒΙΛΙ

ShootandGoal