MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σενάριο η πυρκαγιά στον Πύργο να σχετίζεται με ζητήματα πρόσληψης στο Τμήμα Δασών

Advertisement

Sponsored by exness

Σενάριο η πυρκαγιά στον Πύργο να σχετίζεται με ζητήματα πρόσληψης στο Τμήμα Δασών – Όσα δήλωσε ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών – Οδηγείται ενώπιον δικαστηρίου ο 35χρονος

Advertisement

Στη σύλληψη 35χρονου προχώρησε η Αστυνομία αναφορικά με την πυρκαγιά στον Πύργο Τηλλυρίας. Πρόκειται για Ελληνοκύπριο ο οποίος εντός της ημέρας θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ο 35χρονος αντιμετωπίζει το αδίκημα του εμπρησμού δάσους που ανήκει στην Κυβέρνηση. Ανακρινόμενος αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους από το σημείο της πυρκαγιάς ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών κ. Χαράλαμπος Αλεξάνδρου, ευχαρίστησε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες που έδρασαν άμεσα, και απέδωσε το γεγονός ότι η πυρκαγιά τέθηκε νωρίς υπό πλήρη έλεγχο, στο γεγονός ότι στη μάχη με τις φλόγες ρίχθηκαν από την αρχή ισχυρές δυνάμεις. Αυτός είναι και ο λόγος που ενώ η φωτιά ήταν σε μια τεράστια δασική έκταση κατακάηκε έκταση 30 εκταρίων.

Ο κ. Αλεξάνδρου ευχαρίστησε μάλιστα τους αρμόδιους Υπουργούς οι οποίοι του επέτρεψαν να χρησιμοποιήσει ισχυρές δυνάμεις στην περιοχή ανεξαρτήτως κόστους.

Ερωτηθείς κατά πόσο πίσω από τη φωτιά ενδέχεται να κρύβονται πρόσωπα τα οποία δεν προσελήφθησαν στο Τμήμα Δασών- όπως είχε γίνει στο παρελθόν- ο κ. Αλεξάνδρου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network