MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε μισάωρη στάση εργασίας οι ωρομίσθιοι κυβερνητικοί

Advertisement

Sponsored by exness

Προειδοποιητική στάση εργασίας πραγματοποιούν οι ωρομίσθιοι κυβερνητικοί – Αντιδρούν για τις αποζημιώσεις κατά τις δημόσιες αργίες – Απειλούν με πιο δραστικά μέτρα…

Advertisement

Σε προειδοποιητική στάση εργασίας σήμερα Παρασκευή και ώρα 11:30-12:00, κατέρχεται συσσωμο το ωρομίσθιο κυβερνητικό προσωπικό που απασχολείται με το σύστημα βάρδιας.  Αιτία η αρνητική θέση που τηρεί η επίσημη πλευρά σε σχέση με την αποζημίωση κατά τις δημόσιες αργίες.

 Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι συντεχνίες ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ και ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ, το θέμα υποβλήθηκε ενώπιον της Μικτής Εργατικής από τις 9 Ιανουαρίου 2015 και έγινε εκτενής συζήτηση στην Υποεπιτροπή της ΜΕΕ «όπου εξηγήσαμε και τεκμηριώσαμε τις θέσεις μας».

 «Η διαμαρτυρία των Ωρομισθίων είναι καθαρά προειδοποιητική και στην περίπτωση που δεν εξευρεθεί άμεσα μια ικανοποιητική λύση στο πρόβλημα, τότε θα αντιδράσουμε πιο δραστικά», αναφέρεται.

 Προστίθεται ότι οι συνδικαλιστικές οργανώσεις είναι στη διάθεση της επίσημης πλευράς για να συζητήσει έστω και την υστάτη το πιο πάνω πρόβλημα και να εξευρεθεί μια δίκαιη και αποδεκτή λύση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network