MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε λειτουργία το εργοστάσιο βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων-παραγωγής ανακυκλωμένου νερού δυτικής Λεμεσού

Advertisement

Sponsored by exness

Έναρξη λειτουργίας εργοστασίου βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων και παραγωγής ανακυκλωμένου νερού δυτικής Λεμεσού

Το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λεμεσού – Αμαθούντας ανακοινώνει ότι το Εργοστάσιο Βιολογικής Επεξεργασίας Λυμάτων και Παραγωγής Ανακυκλωμένου Νερού Δυτικής Λεμεσού έχει τεθεί σε λειτουργία και τα υποστατικά εντός μιας μεγάλης περιοχής του Δήμου Κάτω Πολεμιδιών και περιοχών του Δήμου Λεμεσού και της Κοινότητας Πάνω Πολεμιδιών μπορούν να συνδεθούν με το Δημόσιο Αποχετευτικό Σύστημα Λυμάτων.

Advertisement

Το Συμβούλιο, σύμφωνα με τη Νομοθεσία, έχει δημοσιεύσει στις 27 Ιανουαρίου 2023 Γνωστοποίηση στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας και έχει καθορίσει την περίοδο από 30 Ιανουαρίου 2023 μέχρι 31 Ιανουαρίου 2024 κατά την οποίαν  όλα τα υποστατικά που βρίσκονται στις περιοχές όπως περιγράφονται στη σχετική Γνωστοποίηση, πρέπει να συνδεθούν με το Δημόσιο Αποχετευτικό Σύστημα.

Τονίζεται ότι η σύνδεση με το σύστημα είναι υποχρεωτική και προτρέπονται όλοι οι επηρεαζόμενοι όπως αποταθούν άμεσα στο ΣΑΛΑ υποβάλλοντας αίτηση για σύνδεση του υποστατικού τους.

Ολόκληρο το διάταγμα στο οποίο φαίνονται αναλυτικά όλες οι οδοί που πρέπει να συνδεθούν εντός της πιο πάνω περιόδου, είναι αναρτημένο  στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου στον σύνδεσμο www.sbla.com.cy – Γνωστοποιήσεις για σύνδεση με το σύστημα.

 

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡ. 4/2023

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network