MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε λειτουργία ο θάλαμος covid του ΓΝ Πάφου… Δύο εισαγωγές ασθενών με κορωνοϊό

Advertisement

Sponsored by exness

Σε λειτουργία η κλινική Covid-19 του ΓΝ Πάφου με δύο εισαγωγές

Τέθηκε σε λειτουργία από χθες ο θάλαμος Covid- 19 του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, με την εισαγωγή 65χρονης γυναίκας χωρίς ιστορικό εμβολιασμού και ακόμη ενός ασθενούς από τη Λεμεσό, σύμφωνα με τον Διευθυντή του Νοσοκομείου Δρ. Σπύρο Γεωργίου.

Advertisement

Σε δηλώσεις του στο Kυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο Δρ. Γεωργίου ανέφερε πως ο θάλαμος Covid – 19 ξεκίνησε χθες τη λειτουργία και αναπτύσσει 22 κλίνες Covid- 19 στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Λόγω των αναγκών που υπάρχουν σήμερα σε παγκύπρια κλίματα σε εισαγωγές στα Νοσοκομεία, σημείωσε, «επαναλειτούργησε στην Πάφο ο θάλαμος για περιστατικά Covid- 19 με υπεύθυνο του θαλάμου τον Δρ. Άδωνη Ελευθερίου Διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΓΝ Πάφου».

Σημείωσε πως η λειτουργία του θαλάμου Covid- 19 στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για 2η φορά αναμένεται να δώσει ανάσες στο σύστημα υγείας.

Αρχικά ο θάλαμος Covid – 19, τόνισε, λειτουργεί με 22 κλίνες και δεδομένης της υφιστάμενης επιδημιολογικής εικόνας θα προχωρήσουν στην ανάπτυξη ακόμη 22 κλινών για ασθενείς με Covid- 19, την ερχόμενη Τρίτη, με το σύνολο να ανέρχεται σε 44 κλίνες, συμπλήρωσε. Ο θάλαμος Covid- 19 του ΓΝ Πάφου στελεχώνεται με ιατρικό, παραϊατρικό, και νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο δίνει το άπαν των δυνάμεων του για την υγεία των ασθενών και με στόχο την πιο καλή εξυπηρέτηση τους, κατέληξε .

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network