MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 35χρονος μοτοσικλετιστής μετά το τροχαίο στη Λάρνακα (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Σοβαρό τροχαίο στη Λάρνακα – Κρίσιμα τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Λευκωσίας 35χρονος μοτοσικλετιστής – Αυτοκίνητο του ανέκοψε την πορεία επιχειρώντας δεξιά στροφή – Χειροπέδες στον οδηγό του ενεχόμενου οχήματος

Advertisement

Πριν καλά-καλά στεγνώσει το αίμα στην άσφαλτο από το θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη στη Λευκωσία, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 69χρονο Μιχάλη Σεβαστίδη που κινείτο με ηλεκτροκίνητο αναπηρικό αμαξίδιο, νέο σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πορεία της μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτας 35χρονου ανακόπηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος, ο οποίος εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στο δρόμο Κιτίου-Μαζωτού επιχειρώντας στροφή προς τα δεξιά με σκοπό να σταθμεύσει σε περίπτερο. Ως αποτέλεσμα ο μοτοσικλετιστής εκτινάχθηκε από τη μηχανή του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται σε σταθερή αλλά κρίσιμη κατάσταση.

Σημειώνεται ότι ο 35χρονος έφερε προστατευτικό κράνος.

Στη σκηνή έσπευσαν από την πρώτη στιγμή μέλη της Τροχαίας για διερεύνηση των αιτιών του ατυχήματος καθώς και ασθενοφόρο που μετέφερε τον μοτοσικλετιστή στο Νοσοκομείο.

Ο 38χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal