MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε κρίσιμη κατάσταση 86χρονος ο οποίος παρασύρθηκε από όχημα στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Ζεύγος ηλικιωμένων παρασύρθηκε από όχημα το πρωί σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού – Πρόκειται για ζευγάρι – Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του άνδρα

Advertisement

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού 86χρονος ο οποίος παρασύρθηκε σήμερα ώρα 6 το πρωί από όχημα σε κεντρικό δρόμο της Λεμεσού.

Το τροχαίο συνέβη στην οδό Κολωνακίου με δύο ηλικιωμένους 86 ετών, ζευγάρι, οι οποίοι στην προσπάθεια τους να διασταυρώσουν τον δρόμο παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο που οδηγούσε 70 χρόνος Άγγλος υπήκοος μόνιμος κάτοικος Κύπρου ο οποίος κατευθυνόταν προς δυτικά.

Οι δύο τραυματίες, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία. Όπως διαπιστώθηκε, ο 86χρονος διαπιστώθηκε ότι είναι πολυτραυματίας και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως εξαιρετικά κρίσιμη, ενώ η κατάσταση της 80χρονης κρίνεται ως πολύ σοβαρή.

Ο 70χρονος οδηγός του οχήματος, υπεβλήθη σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με μηδενική ένδειξη. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network