MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε κρίσιμη κατάσταση 66χρονη μετά από σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Σε κρίσιμη κατάσταση 66χρονη μετά από τροχαίο στη Λεμεσό – Νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού – Στο Νοσοκομείο και ο 48χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος

Φωτογραφία Αρχείου…

Advertisement

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, γυναίκα ηλικίας 66 ετών, που το πρωί σήμερα, ενεπλάκη σε τροχαία σύγκρουση, ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο σε δρόμο στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Παρασκευής, ενώ η 66χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, στη Λεμεσό, στο σημείο του δρόμου παρά τη φωτοελεγχώμενη συμβολή με την οδό Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, προσέκρουσε σε προπορευόμενο αυτοκίνητο και στη συνέχεια πέρασε στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ πλήρωμα ασθενοφόρου μετέφερε τόσο την 66χρονη, όσο και τον 48χρονο οδηγό του δεύτερου οχήματος, στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου η 66χρονη νοσηλεύεται διασωληνωμένη, σε κρίσιμη κατάσταση. Ο 48χρονος έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση διερευνά η Τροχαία Λεμεσού.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network