MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε κοινή συνάντηση για τις εξετάσεις ανά τετράμηνο καλεί ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ, γονείς, η ΠΣΕΜ

Advertisement

Sponsored by exness

Επιστολή, με την οποία καλεί όλους τους φορείς σε κοινή συνάντηση, ώστε να συζητήσουν από κοινού το θέμα των εξετάσεων ανά τετράμηνο, απέστειλε σε ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ και Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης, η ΠΣΕΜ, σύμφωνα με ανακοίνωση της.

Η ΠΣΕΜ καλεί τους φορείς σε συνάντηση την Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου, η ώρα 15:00, «στα γραφεία οποιασδήποτε από τις οργανώσεις σας είναι διατεθειμένη να τη φιλοξενήσει», όπως αναφέρει στην επιστολή της.

Advertisement

Σημειώνει ότι θα επικοινωνήσει μαζί τους τηλεφωνικώς τη Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, για να διαπιστώσει αν υπάρχει η βούληση για να διευθετηθεί η συνάντηση.

«Δυστυχώς αφού το Υπουργείο Παιδείας, παρά τις δεσμεύσεις του, δεν μας κάλεσε σε διάλογο παρόλο που καταθέσαμε τις απόψεις μας τόσο προφορικά στις 20/12/2019 όσο και γραπτώς στις 30/1/2020. Το Υπουργείο Παιδείας όχι μόνο δεν μας κάλεσε αλλά δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται καν για τις απόψεις μας», αναφέρει η ΠΣΕΜ, στην επιστολή της.

Σημειώνει ότι εδώ και 3,5 χρόνια καταθέτει τις απόψεις της και δεν την λαμβάνουν υπόψη όπως δεν έλαβαν υπόψη ούτε τους καθηγητές που τον Φεβρουάριο του 2018 ψήφισαν κατά των εξετάσεων ανά τετράμηνο με ποσοστό 75,6%.

Προτίμησαν, συνεχίζει η ΠΣΕΜ, «να κάνουν ένα διάλογο φιάσκο, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να εφαρμόσουν το αρχικό σχέδιο με ελάχιστες τροποποιήσεις», προσθέτοντας ότι «όλα τα προβλήματα για τα οποία προειδοποιούσαμε και εμείς αλλά και οι υπόλοιποι φορείς εμφανίστηκαν το πρώτο τετράμηνο».

«Έχουμε χρέος όλοι οι φορείς μαζί (ΠΣΕΜ, ΟΕΛΜΕΚ, ΟΛΤΕΚ, ΠΑΣΥΓΟΜΕ) να πραγματοποιήσουμε διάλογο και να διαμορφώσουμε μια κοινή πρόταση την οποία θα παραδώσουμε στο Υπουργείο ούτως ώστε να τροποποιηθεί η νομοθεσία και να εφαρμοστεί ένα σχέδιο αξιολόγησης που θα έχει στο επίκεντρο του το μαθητή και την ολόπλευρη μόρφωση του», καταλήγει.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network