MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε κλινική επεκτείνονται οι έρευνες για το νεκρό έμβρυο που εντοπίστηκε πρόχειρα θαμμένο σε κοιμητήριο στο Παραλίμνι

Advertisement

Sponsored by exness

Νεκρό φαίνεται να γεννήθηκε το έμβρυο που εντοπίστηκε πρόχειρα θαμμένο σε κοιμητήριο στο Παραλίμνι – Παραλήφθηκε από ιδιωτική κλινική – Λήψη καταθέσεων από τον χώρο της κλινικής και του κοιμητηρίου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών σχετικά με την υπόθεση εντοπισμού νεκρού εμβρύου πρόχειρα θαμμένου σε κοιμητήριο στο Παραλίμνι.

Advertisement

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, φαίνεται ότι το έμβρυο γεννήθηκε νεκρό, κάτι που θα επιβεβαιώσει η νεκροτομή, εάν θεωρηθεί αναγκαία η διενέργεια της έπειτα και από την τροπή που θα πάρουν οι έρευνες.

Οι έρευνες των αρχών έχουν πλέον επεκταθεί και σε ιδιωτική κλινική από όπου φαίνεται ότι παραλήφθηκε το νεκρό έμβρυο. Οι ανακριτές αναμένεται να λάβουν καταθέσεις από προσωπικό της κλινικής ενώ αξιολογούνται καταθέσεις και από τον χώρο του κοιμητηρίου.

Η Αστυνομία δεν αποκλείεται να λάβει καταθέσεις και από τους γονείς του εμβρύου.

Υπενθυμίζεται ότι το νεκρό έμβρυο αντιλήφθηκε πολίτης, σήμερα γύρω στις 4 και 30 το απόγευμα δίπλα από τάφο. Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, είχε δει κάτι να εξέχει από φρέσκο χώμα και του τράβηξε την προσοχή. Επρόκειτο για σακούλα που όπως διαπίστωσε μέσα υπήρχε ένα νεκρό έμβρυο.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία μέλη της οποίας μετέβησαν στο σημείο που διαπίστωσαν ότι το έμβρυο δεν ήταν κανονικά θαμμένο και στο σημείο που έπρεπε. Διερευνάται κατά πόσον προκύπτουν αδικήματα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network