MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε κλίμα συγκίνησης έφτασε στο Μακάρειο η μικρή Άσια για να αρχίσει την θεραπεία της (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Έφτασε στην Κύπρο για τη θεραπεία SMA η μικρή Άσια – Έφτασε στο Μακάρειο σε κλίμα συγκίνησης – Την ανέμεναν συγγενείς της  – Δείτε βίντεο και εικόνες

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο έφτασε το μεσημέρι η μικρή Άσια, η οποία μεταφέρθηκε με air-ambulance για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να λάβει την ενδεδειγμένη γονιδιακή θεραπεία για αντιμετώπιση της νωτιαίας μυϊκής δυστροφίας, από την οποία πάσχει.

Advertisement

Συγγενείς της μικρής τουρκοκύπριας την υποδέχθηκαν με δάκρυα στα μάτια δημοσιεύοντας εικόνες από την άφιξη της στην Κύπρο.

Η περίπτωση της μικρής Άσια έχει κινητοποιήσει μεγάλη ομάδα εθελοντών στην τ/κ κοινότητα για τη συγκέντρωση χρημάτων και για να σωθεί η ζωή της. Διοργανώνεται και συναυλία για τη συγκέντρωση χρημάτων για τη θεραπεία της μικρής εντός των ημερών.

Το αίτημα προς την Κυπριακή Δημοκρατία για να τύχει θεραπείας η Άσια στις ελεύθερες περιοχές έγινε από τον γενικό γραμματέα της συντεχνίας των δασκάλων, Σενέρ Ελτζίλ, με επιστολές προς τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και τον ΥΠΕΞ, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network