MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε κίτρινο συναγερμό η Κύπρος λόγω κακοκαιρίας

Advertisement

Sponsored by exness

Ασθενές βαρομετρικό χαμηλό και αστάθεια επηρεάζουν την περιοχή – Προειδοποίηση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για βροχές και καταιγίδες – Ο καιρός το τριήμερο

Advertisement

Βροχές και καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή τις επόμενες ώρες. Σύμφωνα με την μετεωρολογική Υπηρεσία τοπικά η ποσότητα βροχής δυνατό να υπερβεί τα 55 mm σε περίοδο 24 ωρών.

Συγκεκριμένα απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως σε παράλιες περιοχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να σημειωθεί χιονόνερο, ή και χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι 4 και παροδικά μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά στα ανατολικά και βόρεια παράλια, ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Βροχές και χιόνια στο Τρόοδος την Παρασκευή

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους αναμένεται να σημειωθεί χιονόνερο ή και χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ και παροδικά τοπικά ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα παράλια. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να σημειωθεί χιονόνερο, ή και χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη.

Συννεφιά, ίσως και βροχές το Σαββατοκύριακο

Το Σάββατο και την Κυριακή, ο καιρός θα παραμείνει κατά διαστήματα συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ από το απόγευμα της Κυριακής αναμένεται σταδιακή βελτίωση. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σημειωθεί χιονόνερο, ή και παροδική χιονόπτωση.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ σταδιακά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network