MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε ισχύ σήμερα η κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες. Η πρόγνωση για το Σαββατοκύριακο

Advertisement

Sponsored by exness

Σύστηµα χαµηλής πίεσης µε κέντρο τη Ρόδο, κινείται αργά νοτιοανατολικά, επηρεάζοντας τον καιρό της περιοχής – Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση για βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Σήµερα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα είναι πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ αλλά τοπικά µέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Advertisement

Απόψε, ο καιρός θα παραµείνει κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα παραµείνει γενικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Από το µεσηµέρι όµως και µετά αναµένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού.

Την Κυριακή, διαστήµατα µε ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται µε περιόδους µε αυξηµένη συννεφιά, η οποία το µεσηµέρι και το απόγευµα αναµένεται να δώσει µεµονωµένη βροχή, κυρίως στα ορεινά και στα νότια.

Τη ∆ευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο µέχρι την Κυριακή και µη αξιόλογη µεταβολή τη ∆ευτέρα, για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network