MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε εξέλιξη η νεκροτομή στη σορό της 3ης βαλίτσας… Αναμένονται απαντήσεις

Advertisement

Sponsored by exness

Σε εξέλιξη είναι η νεκροτομή επί της σορού που εντοπίστηκε στη βαλίτσα, που ανασύρθηκε 3η κατά σειρά την Τρίτη, από τα θολά νερά της «Κόκκινης Λίμνης» μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες και αδιάκοπες έρευνες. Σορός, η οποία σύμφωνα και με την ομολογία του 35χρονου Νίκου Μεταξά, ανήκει στην Maricar Valdez.

Advertisement

Την νεκροτομή διενεργεί ο ιατροδικαστής Ανδρέας Μαρνερίδης μαζί με τους τρεις ιατροδικαστές από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αγγελική Παπέττα, Νικόλα Χαραλάμπους και Σοφοκλή Σοφοκλέους

Η νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αιτία θανάτου της άτυχης Maricar και ως εκ τούτου να δώσει περαιτέρω απαντήσεις στους ανακριτές της υπόθεσης σε σχέση με τον τρόπο δράσης, του καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου.

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη κοπέλα, εντοπίστηκε εντός της βαλίτσας δεμένη σε διάφορα σημεία με πλαστικά δέματα, σε προχωρημένη αποσύνθεση και όπως πληροφορείται η Cyprus Times σε εμβρυακή στάση.

Νωρίτερα, ο Μεταξάς οδηγήθηκε εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο διέταξε την κράτηση του για άλλες 8 μέρες.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network