MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε εξέλιξη η δειγματοληψία σε επιχειρήσεις με την έναρξη της 2ης φάσης χαλάρωσης

Advertisement

Sponsored by exness

Σε εξέλιξη η δειγματοληψία σε επιχειρήσεις με την έναρξη της 2ης φάσης χαλάρωσης – Θα διενεργηθούν 10.000 test – Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στα σχολεία

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διενέργεια 10.000 δειγματοληπτικών διαγνωστικών εξετάσεων σε εργαζόμενους σε κομμωτήρια, κουρεία, ινστιτούτα αισθητικής, κέντρα δερματοστιξίας (τατουάζ) και χώρους εστίασης, επιχειρήσεις που επαναλειτούργησαν σήμερα με την έναρξη της 2ης φάσης άρσης των περιοριστικών μέτρων.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΔΩ

Η διεξαγωγή ελέγχων σε επιχειρήσεις που επαναλειτουργούν με την 2η φάση της άρσης των περιοριστικών μέτρων άρχισε στις 18 Μαΐου και θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, οι 7.500 εργαστηριακές εξετάσεις απευθύνονται σε εργαζόμενους του τομέα εστίασης, και οι 2.500 εξετάσεις σε εργαζόμενους κομμωτηρίων/κουρείων/ινστιτούτων αισθητικής/κέντρα δερματοστιξίας (τατουάζ).

Οι εργαζόμενοι στις πιο πάνω επιχειρήσεις μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με το εργαστήριο που θα υλοποιήσει το πρόγραμμα για διευθέτηση ραντεβού στο σημείο δειγματοληψίας που επιθυμούν.

Εξάλλου, συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στα σχολεία στο πρόγραμμα των 20.000 ελέγχων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network