MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε εξέλιξη έρευνες με δύτες στο φράγμα Ασπρόκρεμμου για οπλισμό. Υπόδειξη σκηνών από τον 38χρονο (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας στο φράγμα του Ασπρόκρεμμου στην Πάφο – Έρευνες για εντοπισμό οπλισμού με φόντο πρόσφατες εγκληματικές ενέργειες – Στο επίκεντρο η απόπειρα φόνου κατά «Μαύρου»

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, σε πλήρη κινητοποίηση τέθηκε από νωρίς το πρωί η Αστυνομία, μέλη της οποίας διενεργούν έρευνες στην Επαρχία Πάφου και συγκεκριμένα στο φράγμα του Ασπρόκρεμμου, για τον εντοπισμό οπλισμού που φαίνεται να σχετίζεται με την απόπειρα φόνου κατά του «Μαύρου», υπόθεση στην οποία σημειώνονται ραγδαίες εξελίξεις μετά και την ομολογία του 38χρονου.

Advertisement

Οι αρχές φαίνεται ότι οδηγήθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο, μετά και από νέα κατάθεση του 38χρονου.

Επί τόπου μεταφέρεται, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και οι ίδιος ο 38χρονος, για υπόδειξη σκηνών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις έρευνες θα συνδράμουν η ΕΜΑΚ καθώς και δύτες.

Καθοριστική ομολογία…

Πάντως, μετά και τα όσα ομολόγησε ο 38χρονος στους αστυνομικούς ανακριτές, δεν αποκλείεται να προκύψουν περαιτέρω εξελίξεις και με φόντο άλλες υποθέσεις.

Η απόφαση του 38χρονου Ελληνοκύπριου που συνελήφθη λίγο μετά την διάπραξη της απόπειρας φόνου στην Αγία Νάπα να μιλήσει,  φαίνεται ότι ήταν καθοριστική, όχι μόνο για τη συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια αλλά και για παλαιότερες που εδώ και καιρό προκαλούσαν μεγάλο «πονοκέφαλο» στις αστυνομικές αρχές.

Ο 38χρονος Ελληνοκύπριος είναι, με βάση και τη δική του ομολογία, το πρόσωπο που άνοιξε πυρ εναντίον της καφετέριας στην Αγία Νάπα τα ξημερώματα της 16ης Φεβρουαρίου καθώς και το πρόσωπο που είχε τραβήξει τη σκανδάλη στις 27 Νοεμβρίου στη Λάρνακα εναντίον του «Μαύρου». Η παραδοχή του οδήγησε στον ισοβίτη Δημήτρη Μαμαλικόπουλο και από εκείνη τη στιγμή οι ανακριτές που διερευνούν τις συγκεκριμένες υποθέσεις ανασύρουν και τους φακέλους άλλων υποθέσεων, επιχειρώντας να συνδέσουν ένα-ένα τα κομμάτια του παζλ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network