MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε επίπεδα υψηλότερα για την εποχή η θερμοκρασία… Σε «κίτρινο συναγερμό» η Κύπρος

Advertisement

Sponsored by exness

Σε «κίτρινο συναγερμό» η Κύπρος λόγω των υψηλών θερμοκρασιών –  Σε επίπεδα υψηλότερα για την εποχή – Θα φθάσει μέχρι και τους 40 βαθμούς – Καμίνι και στα ορεινά – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας την Πέμπτη – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου – Τι σημαίνει «κίτρινος συναγερμός»

Advertisement

Εποχική χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί σε επίπεδα υψηλότερα για την εποχή, µέχρι και την Τετάρτη.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς 3 µποφόρ για να καταστούν µέχρι το απόγευµα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά στα νότια παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 40 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 37 στα ανατολικά παράλια, στους 35 στα νότια παράλια, γύρω στους 33 βαθµούς στα υπόλοιπα παράλια και στους 31 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και στους 18 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Μικρή πτώση την Πέμπτη

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα παραµείνει κυρίως αίθριος.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ για την Πέµπτη αναµένεται µικρή πτώση.

Τι σημαίνει «κίτρινος συναγερμός»

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε χθες στις 4 το απόγευμα σε προειδοποίηση με επίπεδο επικινδυνότητας κίτρινο.

Η προειδοποίηση με αριθμό 20 θα τεθεί σε ισχύ από τις 11 το πρωί σήμερα μέχρι και τις 4 το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες θα πρέπει να είναι ενήμεροι για τις ψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν ενώ είναι πιθανοί κάποιοι κίνδυνοι υγείας µεταξύ των ευάλωτων οµάδων πληθυσµού όπως π.χ. ηλικιωµένοι και µικρά παιδιά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network