MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε επικοινωνία με τη Δικοινοτική Ομάδα για το ενδεχόμενο να διέφυγε στα κατεχόμενα ο πατέρας που άρπαξε τα τρία παιδιά

Advertisement

Sponsored by exness

«Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή έχει προβεί σε όλες εκείνες τις ενέργειες οι οποίες ενδείκνυται να γίνουν σε μια τέτοια περίπτωση, δηλαδή σε περίπτωση απαγωγής και οι εξετάσεις συνεχίζονται» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης σε σχέση με την υπόθεση αρπαγής τριών παιδιών από 43χρονο Ιορδανό, από την εν διαστάσει σύζυγο του στη Λεμεσό.

Advertisement

«Χθες γύρω στις 8 το βράδυ προσήλθε στα γραφεία ΤΑΕ Λεμεσού 36χρονη αλλοδαπή η οποία κατήγγειλε το εν διαστάσει σύζυγο της ο οποίος είναι αραβικής καταγωγής και ηλικίας 42 ετών, ότι ενώ τα παιδιά τους, 12, 6 και 3 χρονών βρίσκονταν με φιλικό της πρόσωπο στην περιοχή Επίχωσης στη Λεμεσό, τα άρπαξε και τα έβαλε στο αυτοκίνητο του και μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλούμε αυτός είναι εξαφανισμένος μαζί με τα παιδιά. Αμέσως μετά την καταγγελία εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται ενώ τόσο τα στοιχεία του δράστη όσο και των τριών παιδιών έχουν δημοσιευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης με σκοπό τον εντοπισμό του δράστη, τη σύλληψη του και τον εντοπισμό των παιδιών» είπε.

Και ανέφερε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς της Λεμεσού το αυτοκίνητο του 42χρονου, το οποίο σφραγίστηκε και μεταφέρθηκε στα γραφεία ΤΑΕ Λεμεσού για περαιτέρω εξετάσεις.

Σε επικοινωνία με τη Δικοινοτική Ομάδα Επαφής

«Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τη Δικοινοτική Ομάδα Επαφής ώστε σε περίπτωση που αυτός περάσει από τα οδοφράγματα στις κατεχόμενες περιοχές να ενημερωθούμε. Επιπλέον σε όλες τις επαρχίες είχε δοθεί μήνυμα από την πρώτη στιγμή, όπου στήθηκαν μπλόκα για σκοπούς έρευνες διερχόμενων αυτοκινήτων» είπε ο κύριος Σωτηριάδης.

Ερωτηθείς κατά πόσον υπάρχουν πληροφορίες  ότι ο 42χρονος επιχείρησε να διαφύγει από λιμάνι ή αεροδρόμιο, ο Εκπρόσωπος της ΑΔΕ Λεμεσού είπε ότι «έχουν γίνει εξετάσεις και από την πρώτη στιγμή είχε χρησιμοποιηθεί το Alert List τόσο στα λιμάνια όσο και στα αεροδρόμια και είναι δεδομένο ότι δεν έχουν αναχωρήσει από τα νόμιμα λιμάνια ή αεροδρόμια. Στη συνέχεια βέβαια τα στοιχεία του δράστη έχουν τοποθετηθεί στον κατάλογο stop list εφόσον εναντίον του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της απαγωγής και καταζητείται».

Ερωτηθείς κατά πόσον ο δράστης είχε απειλήσει και στο παρελθόν ότι θα έπαιρνε τα παιδιά και θα εξαφανιζόταν, όπως δημοσίευσε νωρίτερα η Cyprus Times, είπε ότι «έχουν ληφθεί κάποιες πληροφορίες οι οποίες βέβαια αξιολογούνται».

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι ενώπιον της Αστυνομίας της Δημοκρατίας δεν υπήρξε στο παρελθόν καταγγελία. «Έχουν ληφθεί επαναλαμβάνω κάποιες πληροφορίες οι οποίες διερευνώνται» κατέληξε.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network