MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε επιφυλακή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις σε όλες τις πόλεις για εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Δείτε εικόνες

Advertisement

Sponsored by exness

Ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας σε όλες τις πόλεις μετά τις πληροφορίες για ταυτόχρονες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας – Μειωμένη η παρουσία του κοινού

Διαφορετικό σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα το σκηνικό στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου, μπροστά από το Διοικητήριο στη Λεμεσό, αφού η προσέλευση των πολιτών σε εκδήλωση διαμαρτυρίας είναι σαφώς μειωμένη.

Advertisement

Η παρουσία της Αστυνομίας  στο σημείο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, είναι κάτι παραπάνω από αισθητή.

Μέλη της δύναμης προχώρησαν σε μία σύλληψη στη Λεμεσό. Πρόκειται για πρόσωπο που στην κατοχή του εντοπίστηκε αριθμός κροτίδων.

Εδώ και μέρες υπήρχαν ενώπιον των αρχών πληροφορίες για ταυτόχρονη διοργάνωση εκδηλώσεων διαμαρτυρίας σε όλες τις πόλεις κατά των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για τον κορωνοϊό, κάτι που στη βάση του τελευταίου διατάγματος απαγορεύεται μέχρι τα τέλη του μήνα.

Μέλη της δύναμης βρίσκονται σε επιφυλακή σε όλες τις επαρχίες ενώ και drone της Αστυνομίας δίνουν εικόνες για την κατάσταση που επικρατεί.

Στην Πάφο, μικρός αριθμός πολιτών συγκεντρώθηκε στην Πλατεία Δημαρχείου.

Μήνυμα που στάλθηκε μέσω κινητών τηλεφώνων καλούσε σε συγκέντρωση στο Παφιακό και μετά με πορεία μετάβαση στην πλατεία Δημαρχείου. Η Αστυνομία οδήγησε 4 πρόσωπα στον αστυνομικό σταθμό, κάποιους για πρόκληση ανησυχίας και παραβίαση διαταγμάτων και άλλους για να δώσουν εξηγήσεις για τον σκοπό της παρουσίας τους στο σημείο.

Σε επιφυλακή η Αστυνομία και στη Λευκωσία. Οι πιο κάτω φωτογραφίες είναι από την περιοχή του Προεδρικού.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα, και τις προηγούμενες μέρες η Αστυνομία εντόπισε πρόσωπα που μέσω διαδικτύου επιχειρούσαν να οργανώσουν συγκεντρώσεις, τα οποία και προειδοποιήθηκαν.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network