MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε επιφυλακή η Κύπρος υπό τον φόβο των Τζιχαντιστών (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Σε συναγερμό συνεχίζει να βρίσκεται η Αστυνομία υπό τον φόβο των Τζιχαντιστών-«Αστακός» λιμάνια αεροδρόμια και οδοφράγματα – Επί ποδός όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες-Αυξημένα μέτρα σε πολυσύχναστους χώρους.

Advertisement

Σε κατάσταση επιφυλακής συνεχίζουν να βρίσκονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες σε κάθε γωνιά της Κύπρου υπό τον φόβο των Τζιχαντιστών. Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε ένδειξη για χτύπημα μέχρι αυτή τη στιγμή ,η Αστυνομία και οι μυστικές υπηρεσίες του κράτους βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού.

Μέλη του Αστυνομίας βρίσκονται σε διάφορα κεντρικά σημεία των πόλεων, ενώ η αστυνομία έχει αυξήσει τις περιπολίες έξω από συγκεκριμένα κτίρια υψηλού κινδύνου.

Αυξημένα μέτρα λαμβάνονται σε πολυσύχναστους χώρους με πάνοπλα μέλη της αστυνομίας να διενεργούν ελέγχους. Οι πλείστες κινήσεις γίνονται με διακριτικότητα.

Σε λιμάνια, αεροδρόμια και οδοφράγματα γίνονται εξονυχιστικοί έλεγχοι εισόδου και εξόδου από τη χώρα, ενώ αυξημένη είναι η αστυνόμευση σε τουριστικά σημεία και ιδιαίτερα εκεί όπου κινούνται Ισραηλινοί.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network