MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε Δημοτικό της Λεμεσού «τσίκνωσαν» Προδρόμου και Μυλωνάς

Advertisement

Sponsored by exness

Σε Δημοτικό της Λεμεσού «τσίκνωσαν» ΥΠΑΝ και Πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας

Η Λεμεσός έχει την τιμητική της καθώς άρχισε από το πρωί το 11ήμερο καρναβαλίστικο ξεφάντωμα, με τον Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Πρόδρομο Προδρόμου και τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας, Παύλο Μυλωνά, να επιλέγουν το Κ’ Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού για να «τσικνώσουν», μαζί με μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Advertisement

Αποδεχόμενοι πρόσκληση του Συνδέσμου Γονέων του σχολείου, ο Υπουργός Παιδείας και ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας, έφτασαν στο σχολείο γύρω στις 11:00, συνοδευόμενοι από τον Διευθυντή Δημοτικής Εκπαίδευσης, Δρ. Μάριο Στυλιανίδη, τον Επαρχιακό Επιθεωρητή Δημοτικής Εκπαίδευσης Λεμεσού, Γενεθλή Γενεθλίου και τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, Ρένο Κουμή.

Τα παιδιά τραγούδησαν «Μες τη Λεμεσό μας και πάλι» και υποδέχθηκαν τον κ. Προδρόμου και τον κ. Μυλωνά με λουλούδια και δώρα, ενώ έπαιξαν παραδοσιακά παιχνίδια, όπως ζίζιρο, σακουλοδρομίες, το μαντήλι, σχοινί κ.α.

Απευθυνόμενος προς τους μαθητές και τις μαθήτριες, ο ΥΠΑΝ ανέφερε πως ήρθε από τη Λευκωσία για να περάσει καλά μαζί με τα παιδιά και να γνωρίσει από κοντά το σχολείο, για το οποίο έχει ακούσει πως γίνεται «πολύ καλή δουλειά».

«Χαίρομαι βλέποντας το σχολείο και τους γονιούς που από το πρωί τους βλέπω να ψήνουν» ανέφερε και ευχαρίστησε το Σύνδεσμο Γονέων και τους εκπαιδευτικούς, ενώ ευχήθηκε σε όλους να περάσουν όμορφα την καρναβαλίστικη περίοδο.

Ακολούθησε το καθιερωμένο «τσίκνωμα» με παραδοσιακά κρεατικά και ζιβανία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal