MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε διαθεσιμότητα 3 αστυνομικοί με οδηγίες Αρχηγού για την απόδραση στην Πάφο. Πώς διέφυγαν οι κρατούμενοι (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Σε διαθεσιμότητα τρεις αστυνομικοί με οδηγίες Αρχηγού για την απόδραση κρατούμενων στην Πάφο – Θα αναζητηθούν πειθαρχικές ευθύνες –  Το κλειστό σύστημα παρακολούθησης έχει καταγράψει τις κινήσεις τους – Πως κατάφεραν να διαφύγουν και τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Σε διαθεσιμότητα με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου, έχουν τεθεί τρία μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, που εργάζονται στα κρατητήρια του κεντρικού αστυνομικού σταθμού, μετά την απόδραση δύο κρατουμένων.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times, τα τρία μέλη της δύναμης εργάζονταν χθες βράδυ και δεν είχαν αντιληφθεί την απόδραση των δύο κρατουμένων η οποία έγινε γύρω στις 2 τα ξημερώματα, ωστόσο έγινε αντιληπτή το πρωί.

Εναντίον των μελών της δύναμης θα αναζητηθούν πειθαρχικές ευθύνες για την απόδραση από τα σύγχρονα κρατητήρια του νεόκτιστου αστυνομικού σταθμού Πάφου.

Στον χώρο είναι εγκατεστημένο κλειστό σύστημα παρακολούθησης που έχει καταγράψει τις κινήσεις τους. Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, oι δράστες φαίνεται ότι εξήλθαν από την θύρα κινδύνου αφού προηγουμένως ξεκλείδωσαν την πόρτα.

Nωρίτερα η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δύο κατηγορούμενων, ζητώντας τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό τους. Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Σαρκισιδη 28 ετών και Ernali Kozmiov 34 ετών.

Υπήρχαν συνεργοί; 

Η Αστυνομία, από τη στιγμή που έγινε αντιληπτή η απόδραση τελεί σε συναγερμό και διενεργεί έρευνες προς εντοπισμό των δύο, που δεν αποκλείεται να έχουν ήδη διαφύγει στα κατεχόμενα όπως αναφέρουν πληροφορίες ενώπιων των αρχών. Περαιτέρω, διερευνάται το ενδεχόμενοι οι δύο να είχαν και συνεργούς που τους βοήθησαν μετά την απόδραση.

Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, οι δύο κατηγορούνται για σαράντα και πλέον διαρρήξεις.

Ο Γεωργιανός μάλιστα έχει παραπεμφθεί σε δίκη ενώπιων του Kακουργιοδικείου Πάφου που αρχίζει στις 2 Μαρτίου. Μέχρι την ημέρα αυτή είχε αποφασισθεί να παραμείνει υπο κράτηση και θα έπρεπε να μεταφερθεί στις Κεντρικές Φυλακές.

Ο ίδιος όμως αρνείτο να υποβληθεί σε μοριακή εξέταση για covid, απαραίτητη προϋπόθεση για να μεταφερθεί στις Κεντρικές Φυλακές, και κρατείτο στα αστυνομικά κρατητήρια του κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Πάφου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network