MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε διαθεσιμότητα 2 γιατροί για το θάνατο της 15χρονης Ιωάννας μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών

Advertisement

Sponsored by exness

Σε διαθεσιμότητα 2 γιατροί για το θάνατο της Ιωάννας Σκορδή – Αποφασίζουν το μέλλον τρίτου γιατρού που είναι πανεπιστημιακός – Εκτός καθηκόντων μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας οι δύο γιατροί

Σε διαθεσιμότητα για τρείς μήνες και μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών για το θάνατο της 15χρονης Ιωάννας Σκορδή τέθηκαν 2 γιατροί του Μακάρειου Νοσοκομείου μετά και από απόφαση της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας.

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι οι γιατροί υπέβαλαν ένσταση στη διαθεσιμότητά τους ενώ θεωρούν  αχρείαστη την απομάκρυνσή τους, εφόσον ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται ήδη ενώπιον της Αστυνομίας.

Τρίτος γιατρός που είναι πανεπιστημιακός θα αποφασιστεί από τον πρύτανη του πανεπιστημίου, καθώς και από τον ΟΚΥπΥ εάν θα τερματίσουν τη συνεργασία μαζί του.

Υπενθυμίζεται ότι η 15χρονη άφησε την τελευταία της πνοή τον περασμένο Μάρτιο. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς δέκα μήνες πριν υποβλήθηκε σε επέμβαση για μεταμόσχευση νεφρού. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν όμως, παρουσίασε αιμορραγία από το πεπτικό σύστημα και οδηγήθηκε στο χειρουρχείου όπου παρουσιάστηκε να έχει εκτεταμένους κακοήθεις όγκους (καρκίνο) σε όλη την κοιλιακή χώρα.

Οι γονείς κατήγγειλαν ενδεχόμενο ιατρικής αμέλειας. Από την άλλη, οι γιατροί ισχυρίζονται ότι η κατάσταση της ανήλικης ήταν μη αναστρέψιμη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network