MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου οι 2 για τη δολοφονία του 36χρονου στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον Δικαστηρίου παρουσιάστηκαν σήμερα οι δύο ύποπτοι για τη δολοφονία του 36χρονου στην Πάφο – Παραπέμφθηκαν σε απευθείας δίκη ενώπιον Κακουργιοδικείου – Αίτημα από την υπεράσπιση να αφεθούν ελεύθεροι – Αποφασίζει τη Δευτέρα το δικαστήριο

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μονίμου Κακουργιοδικείου Πάφου παραπέμφθηκαν, σήμερα, οι δυο Σύροι που έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι για την δολοφονία του 36χρονου συμπατριώτη τους Μοχάμεντ Ασχάρ Αλή, στην Πάφο, με την ακροαματική διαδικασία να ξεκινά στις 22 Νοεμβρίου. Οι δύο άνδρες βρίσκονται αντιμέτωποι με το αδίκημα του φόνου εκ προμελέτης. 

Advertisement

Κατά τη σημερινή διαδικασία, οι αρχές ζήτησαν την κράτησή τους μέχρι την έναρξη της διαδικασίας ωστόσο, η υπεράσπιση έφερε ένσταση ζητώντας όπως οι ύποπτοι αφεθούν ελεύθεροι υπό όρους.

Για το πιο πάνω αίτημα της υπεράσπισης, το δικαστήριο επιφύλαξε την απόφασή του για την ερχόμενη Δευτέρα ενώ μέχρι τότε, οι ύποπτοι θα συνεχίσουν να τελούν υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, η αστυνομία εξασφάλισε επιστημονική- κυρίως μαρτυρία- που φαίνεται να συνδέει τους δύο ύποπτους με το έγκλημα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο όχημα ενός εκ των δύο συλληφθέντων, ηλικίας 27 χρόνων και οποίος είναι το πρόσωπο που κατονόμασε το θύμα πριν εκπνεύσει, εντοπίστηκε ένα σκεπάρνι που περιείχε κηλίδες αίματος.

Το αίμα αυτό, σύμφωνα και με τις εξετάσεις που έγιναν, επιβεβαιώθηκε ότι ανήκει στο θύμα. Ο 27χρονος έχει παρουσιάσει ακλόνητο άλλοθι καθώς κατά την ώρα της επίθεσης, βρισκόταν σε ταχυφαγείο στην Λεμεσό.

Οι αρχές ανέφεραν από την πρώτη στιγμή ότι οι δράστες της επίθεσης, ήταν πέντε άτομα, τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους.

Σύμφωνα με μαρτυρία που επικαλούνται οι αρχές, ο 27χρονος είχε συναντήσεις, με τον επίσης κατηγορούμενο για τον φόνο, ηλικίας 21 ετών αμέσως μετά την διάπραξη της δολοφονίας ενώ καθοδήγησαν άλλα πρόσωπα να μεταφέρουν το κλεμμένο όχημα που χρησιμοποιήθηκε για την μεταφορά των δραστών στο χωριό Κοίλη όπου και εντοπίστηκε την επόμενη μέρα της δολοφονικής επίθεσης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network