MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε «αναμμένα κάρβουνα» για τα αποτελέσματα των παγκύπριων εξετάσεων. Πότε αναμένονται οι αρχικές βαθμολογίες

Advertisement

Sponsored by exness

Περιμένουν εναγωνίως τα αποτελέσματα των παγκύπριων εξετάσεων – Ενδεχομένως μέχρι την Κυριακή οι αρχικές βαθμολογίες – «Είμαστε στην τελική διαδικασία» λέει ερωτηθείσα από τη Cyprus Times η Διευθύντρια Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας Τέρψα Κωνσταντινίδου

Σε «αναμμένα κάρβουνα» κάθονται πέραν των 7 χιλιάδων υποψηφίων που παρακάθισαν φέτος στις παγκύπριες εξετάσεις, αναμένοντας τα αποτελέσματα της βαθμολογίας τους από το Υπουργείο Παιδείας.

Advertisement

Η Cyprus Times επικοινώνησε με την Διευθύντρια Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας Τέρψα Κωνσταντινίδου, η οποία ανέφερε ότι η βαθμολόγηση των γραπτών -η οποία είναι μια πολύπλοκη διαδικασία- βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

«Οι διαδικασίες των παγκύπριων εξετάσεων είναι πολύπλοκες και χρονοβόρες. Γίνονται μέχρι και τρεις βαθμολογήσεις προκειμένου να διασφαλιστεί ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει χωρίς την παραμικρή υποψία λάθους» είπε η κυρία Κωνσταντινίδου.

Ερωτηθείσα πότε πρέπει υποψήφιοι φοιτητές και γονείς να αναμένουν τις βαθμολογίες, απαντά «είμαστε στην τελική διαδικασία και συγκεκριμένα στην επανάληψη των βαθμολογιών».

«Ενδεχομένως μέχρι την Κυριακή να σταλούν οι αρχικές βαθμολογίες» είπε η κυρία Κωνσταντινίδου, αποδίδοντας την όποια καθυστέρηση στην πανδημία του κορωνοϊού, εξαιτίας της οποίας οι εξετάσεις άρχισαν πιο αργά. «Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνουν σωστά οι διορθώσεις» είπε.

Σημειώνεται ότι οι αρχικές βαθμολογίες των μαθητών που συγκέντρωσαν στις Παγκύπριες Εξετάσεις, θα αποσταλούν στα σχολεία τους ούτως ώστε αυτά να ετοιμάσουν άμεσα τα απολυτήρια καθώς πρόκειται για βαθμούς απόλυσης από τη Μέση Γενική και Μέση Τεχνική Εκπαίδευση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network