MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε 48 ώρες έδωσαν πάλι χρώμα στο Δημοτικό στη Λεμεσό. Επαναλειτουργεί μετά τη βομβιστική επίθεση (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Μέσα σε 48 ώρες έδωσαν χρώμα στο Δημοτικό που δέχθηκε βομβιστική επίθεση στη Λεμεσό – Ανοίγει αύριο και πάλι τις πόρτες του στους μικρούς μαθητές

Μπορεί να χρειάστηκαν μόνο κάποια δευτερόλεπτα για να προκληθούν οι τεράστιες ζημιές στο σχολείο με την πυροδότησει του εκρηκτικού μηχανισμού αλλά… το μεράκι και η αγάπη των γονέων και των εκπαιδευτικών για τα παιδιά τους δεν τους απέτρεψε να «θυσιάσουν» το Σαββατοκύριακο τους για να του δώσουν και πάλι τη μορφή ενός χαρούμενου σχολείου.

Advertisement

Η Πρόεδρος του Ε.Γ. ΠΟΕΔ Λεμεσού, Δώρα Σεργίου, σε ανάρτηση της αναφέρει ότι χρειάστηκαν 48 ώρες για να συντελεστεί ένα ανθρώπινο θαύμα στο ΙΣΤ Δημοτικό Σχολείο Πολύκαρπου Βλάχου ΒΛΑΧΟΥ στη Λεμεσό, δίνοντας μήνυμα ελπίδας.

Ανέφερε ότι όσοι βρέθηκαν στον σχολικό χώρο, όπου έγινε η έκρηξη τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, «πίστεψαν  ξανά στους ανθρώπους, στη δύναμη της θέλησης τους, στη δύναμη του εθελοντισμού, στη δύναμη της θετικής σκέψης».

Έκαναν το ακατόρθωτο, κατορθωτό και το σχολείο, που πήρε πλέον μια όμορφη γιορτινή όψη, θα υποδεχθεί αύριο και πάλι τους μικρούς μαθητές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network