MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σε 3ωρη στάση εργασίας στα ΤΑΕΠ παγκύπρια προχωρά η ΠΑΣΥΚΙ. Φωνές για υποστελέχωση-υπερωρίες

Advertisement

Sponsored by exness

Σε 3ωρη στάση εργασίας στα ΤΑΕΠ παγκύπρια προχωρά η ΠΑΣΥΚΙ – Φωνές για σοβαρή υποστελέχωση και υπερωρίες – Όσα αναφέρει σε ανακοίνωση

Καταγγέλλει εκ νέου σοβαρή υποστελέχωση η ΠΑΣΥΚΙ ενώ ενημερώνει για την απόφασή της να προχωρήσει σε τρίωρη στάση εργασίας στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών και Ατυχημάτων (ΤΑΕΠ) Παγκύπρια, τη Τρίτη 05 Ιουλίου 2022 από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 12:00 π.μ.

Advertisement

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η ΠΑΣΥΚΙ σημειώνει ότι πολλάκις έχει αναφερθεί στα διαχρονικά προβλήματα που ταλανίζουν τα ΤΑΕΠ σε όλα τα Δημόσια Νοσηλευτήρια με κυριότερο τη σοβαρή υποστελέχωση των τελευταίων μηνών.

«Είναι πλέον αδύνατη η ασφαλής λειτουργία των τμημάτων των ΤΑΕΠ με την υφιστάμενη υποστελέχωση και τον επιπλέον φόρτο εργασίας που έχουν οι Ιατροί των τμημάτων με την διεκπεραίωση του φόρτου εργασίας βραχείας νοσηλείας θετικών ασθενών στη νόσο covid 19», τονίζει.

Υπογραμμίζει πως οι Ιατροί των ΤΑΕΠ αναγκάζονται να εργάζονται πλέον του ωραρίου εργασίας τους χωρίς μιας μέρας ξεκούρασης και στις πλείστες των περιπτώσεων 12 με 18 ώρες ημερησίως.

Σημειώνει την ίδια στιγμή ότι κατά τη τρίωρη στάση εργασίας στα ΤΑΕΠ των Δημοσίων Νοσηλευτηρίων θα εξυπηρετούνται ασθενείς ανάλογα με τη βαρύτητα της νόσου κατηγορίας 1 και 2.

«Επιτέλους ας αναληφθούν και αποδοθούν ευθύνες εκεί που αρμόζουν», καταλήγει.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Δεν μπόρεσε

Protathlima