MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σχεδόν διπλάσια από την κανονική η βροχόπτωση τον φετινό Οκτώβριο

Advertisement

Sponsored by exness

Στο 175% της κανονικής για μήνα Οκτώβριο ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης – Τα στοιχεία της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Στο 175% της κανονικής για μήνα Οκτώβριο ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την 1η μέχρι το πρωί της 26ης Οκτωβρίου, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε την Παρασκευή η Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σε περιοχές όπως τα Πλατάνια, η βροχόπτωση άγγιξε σχεδόν το 600% της κανονικής, ενώ στον Πρόδρομο πλησίασε το 500%.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η μέχρι το πρωί της 26ης Οκτωβρίου ανήλθε στα 57,2 χιλιοστά, σε σύγκριση με 32,7 χιλιοστά για την κανονική για το μήνα. Η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης του τελευταίου 24ώρου ανήλθε στα 5,6 χιλιοστά.

Η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την ίδια περίοδο σημειώθηκε στα Πλατάνια με 277,6 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 592% της κανονικής βροχόπτωσης για την περιοχή. Ακολουθούν ο Πρόδρομος με 223,2 χιλιοστά βροχόπτωσης (474% της κανονικής), ο Σταυρός της Ψώκας με 90,3 χιλιοστά (195% της κανονικής) και η Αθηένου με 69,9 χιλιοστά (315% της κανονικής).

Αντίθετα, η μικρότερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την περίοδο 1-26 Οκτωβρίου σημειώθηκε στη Λεμεσό (Νέο Λιμάνι) με μόλις 9,6 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 38% της κανονικής βροχόπτωσης για την περιοχή. Ακολουθούν η περιοχή του Αεροδρομίου Πάφου με 9,9 χιλιοστά βροχόπτωσης (32% της κανονικής) και το Φρέναρος με 15,5 χιλιοστά (69% της κανονικής).

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network