MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σχέδιο επιχορήγησης διακοπών σε χαμηλοσυνταξιούχους ενέκρινε το Υπουργικό

Advertisement

Sponsored by exness

Σε ξενοδοχεία των ορεινών θερέτρων και του Πύργου Τυλληρίας

Σχέδιο επιχορήγησης διακοπών σε χαμηλοσυνταξιούχους για ορεινές περιοχές της Κύπρο και τον Πύργο Τυλληρίας, ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο συνήλθε υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Advertisement

Σε δηλώσεις του μετά το Υπουργικό, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιάννης Παναγιώτου είπε πως το σώμα ενέκρινε σήμερα πρόταση του Υπουργείου Εργασίας για την επιχορήγηση των διακοπών των συνταξιούχων με χαμηλά εισοδήματα για τα ορεινά θέρετρα και για τον Πύργο Τυλληρίας.

Όπως είπε, το σχέδιο επιχορήγησης θα είναι σε εφαρμογή από τις 16 Ιουνίου και θα εκδοθεί ανακοίνωση με όλες τις σχετικές πληροφορίες.

«Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα το οποίο λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια και το οποίο είναι για τους συνταξιούχους με χαμηλά εισοδήματα και τις οικογένειες τους πάρα πολύ σημαντικό για να μπορούν να ανταποκριθούν στις δυσκολίες και τις προκλήσεις της καθημερινότητας και του αυξημένου κόστους ζωής», είπε και διευκρίνισε πως αφορά την ορεινή Κύπρο και τον Πύργο Τυλληρίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network