MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σχέδιο επιχειρήσεων στη Λεμεσό για πάταξη κροτίδων και ανάμματος φωτιάς

Advertisement

Sponsored by exness

Σχέδιο επιχειρήσεων που ήδη τέθηκε σε εφαρμογή, έχει εκπονήσει η Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού σε μια προσπάθεια να παταχθεί το φαινόμενο χρήσης κροτίδων και ανάμματος φωτιάς, που παρατηρείται ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Advertisement

Το θέμα απασχόλησε το πρωί ευρεία σύσκεψη στην ΑΔΕ Λεμεσού, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Υπουργείου Παιδείας, των Δήμων της Μείζονος Λεμεσού, της Επαρχιακής Διοίκησης , Κοινοτικών Συμβουλίων, Εκκλησιαστικών Αρχών και άλλων οργανωμένων συνόλων της Επαρχίας Λεμεσού.

Σε δηλώσεις του, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως η Αστυνομία βρίσκεται για άλλη μια χρονιά σε κινητοποίηση για να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις και να έχουμε όλοι ένα “αναίμακτο Πάσχα”.

“Στο πλαίσιο των δράσεων της Αστυνομίας για πάταξη του φαινομένου, η ΑΔΕ Λεμεσού έχει εκπονήσει σχέδιο επιχειρήσεων το οποίο έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή”, είπε και πρόσθεσε ότι το σχέδιο ενεργοποιείται κυρίως τα βράδια σε περιοχές όπου παρατηρείται οχληρία από νεαρά άτομα, κυρίως πέριξ των λαμπρατζιών.

Στα μέτρα, συνέχισε, περιλαμβάνεται η άμεση μετακίνηση σορών ξύλων που κρίνονται επικίνδυνα για τη δημόσια ασφάλεια, με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Επαρχιακής Διοίκησης , των Δήμων και των κοινοτήτων.

Υπενθύμισε πως στο παρελθόν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς, ακόμη και θανάτους από τη χρήση κροτίδων και διαμήνυσε πως η Αστυνομία είναι αποφασισμένη να σταματήσει το φαινόμενο αυτό, με δράσεις που περιλαμβάνουν και τη διαφώτιση σε σχολεία και άλλους χώρους που δραστηριοποιούνται οι νέοι μας.

Πρώτιστο μέλημα μας, είπε, είναι η ασφάλεια και η σωματική ακεραιότητα του κοινού και στην συγκεκριμένη περίπτωση των νέων, που “απερίσκεπτα χρησιμοποιούν εκρηκτικούς μηχανισμούς, γιατί αυτό είναι στα χέρια τους οι κροτίδες”.

Την ίδια ώρα κάλεσε το κοινό να μεριμνήσει για τη φύλαξη της περιουσίας του, που θα μπορούσε να αποτελέσει αντικείμενο κλοπής για χρήση σε λαμπρατζιές, όπως ξύλα και ελαστικά αυτοκινήτων.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network