MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σχεδιαζόμενη εγκληματική ενέργεια θεωρεί ότι απέτρεψε η Αστυνομία με τον εντοπισμό οπλισμού στη Λάρνακα (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Με τον εντοπισμό οπλισμού, από την Αστυνομία θεωρείται ότι αποτράπηκε εγκληματική ενέργεια – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Οπλισμός και ναρκωτικά σε ανοικτό χώρο στην περιοχή Τρούλλων – Σαρωτικές έρευνες χθες και σήμερα σε Λευκωσία και Λάρνακα – Έρευνες και σε υποστατικά πέντε προσώπων

Οι πληροφορίες που έφτασαν τις τελευταίες ώρες ενώπιον των αρχών αποδείχτηκαν βάσιμες και οδήγησαν τα μέλη της δύναμης στον εντοπισμό ενός πυροβόλου όπλου, αριθμού φυσιγγίων, μισού κιλού εκρηκτικής ύλης, δύο πυροκροτητών, 2,5 κιλών κάνναβης και άλλων αντικειμένων που σχετίζονται με καλλιέργεια και συσκευασία ναρκωτικών.

Advertisement

Όλα ήταν κρυμμένα σε χωράφι στην περιοχή των Τρούλλων της επαρχίας Λάρνακας και εντοπίστηκαν μετά από εκτεταμένες έρευνες. Από την Αστυνομία θεωρείται ότι με τον εντοπισμό του οπλισμού αποτράπηκε η διάπραξη σχεδιαζόμενης εγκληματικής ενέργειας.

Οι έρευνες ήταν χθες και σήμερα σαρωτικές, τόσο στην επαρχία Λάρνακας όσο και στην επαρχία Λευκωσίας. Μέλη του ΤΑΕ Αρχηγείου, της ΜΜΑΔ, της ΥΚΑΝ Αρχηγείου και Λάρνακας, του ΤΑΕ Λάρνακας, καθώς και μέλη του κλάδου αστυνομικών σκύλων και πυροτεχνουργοί, διενήργησαν έρευνες με δικαστικά εντάλματα και σε κατοικίες καθώς και υποστατικά πέντε προσώπων, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να διαφανεί από πού προήλθε ο οπλισμός καθώς και προς την κατεύθυνση των πέντε προσώπων και κατά πόσον αυτά συνδέονται μεταξύ τους. Τα ανευρεθέντα έχουν σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network