MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σαββατοκύριακο με αίθριο καιρό και άνοδο της θερμοκρασίας. Ολισθηροί οι δρόμοι στα ορεινά

Advertisement

Sponsored by exness

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 βαθμούς στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Advertisement

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Κατά τις αυγινές ώρες αναμένεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη, σε περιοχές του εσωτερικού και πιθανό στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 2 με 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 5 βαθμούς στο εσωτερικο, γύρω στους 7 στα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή αναμένονται παραδικά αυξημένες νεφώσεις που αργά το βράδυ πιθανό να δώσουν λίγες ελαφρές βροχές κυρίως στα δυτικά.

Την Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αρχικά ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση στο εσωτερικό και στα ορεινά για να συνεχίσει όμως να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 72 εκατοστά.

Πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο…

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα είναι το πρωί σήμερα Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο, τόσο στους αυτοκινητοδρόμους και αστικές περιοχές, όσο και στα ορεινά, όπου όλοι οι δρόμοι είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα.

Ωστόσο, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών κατά τη διάρκεια της νύκτας που πέρασε, λόγω παγετού, το οδόστρωμα στους δρόμους της περιοχής Τροόδους είναι ολισθηρό.

Οδικές εργασίες που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή σε όσους θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, που καλούνται να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας, για αποφυγή οδικών δυστυχημάτων.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network