MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σαββατοκύριακο για βόλτα με μικρές πιθανότητες για ψιχάλα! Έρχεται άνοδος της θερμοκρασίας και σκόνη

Advertisement

Sponsored by exness

Τελευταίος μήνας της άνοιξης με έναν καιρό αμφίβολο – Κυρίως αίθριος αλλά… παροδικά αυξημένες νεφώσεις με ενδεχόμενο βροχής – Ανοιξιάτικες θερμοκρασίες – Έρχεται άνοδος του υδράργυρου και σκόνη – Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός μέχρι και την Τρίτη από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Advertisement

Σήμερα ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που πιθανό να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και παροδικά στα ανατολικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα νότια, στα βόρεια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ το βράδυ θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Τη Δευτέρα, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες νεφώσεις, αλλά αργότερα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται πιθανό να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Την Τρίτη, αρχικά, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ νωρίς το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή στα ορεινά και πιθανό και σε περιοχή του εσωτερικού. Από το μεσημέρι της Δευτέρας στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο μέχρι την Τρίτη, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal