MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σας έλειψε; Ξανά Καρναβάλι απόψε στη Λεμεσό

Advertisement

Sponsored by exness

Το καρναβάλι δεν τελείωσε στη Λεμεσό, αφού το παλιό έθιμο του καρναβαλίστικου χορού «ΜΙ-ΚΑΡΕΜ» αναβιώνει για ακόμη μια χρονιά.
 
Το δικό της χορό «ΜΙ-ΚΑΡΕΜ» οργανώνει απόψε η φωτογραφική λέσχη «Όρασις», με αφορμή τα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας του 1ου Παγκύπριου Διαγωνισμού Φωτογραφίας που οργάνωσε με θέμα «Κυπριακό Καρναβάλι 2016».
 
Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης, που θα τελεστούν στις 19:30 στον πολυχώρο «Ρόδι», θα απονεμηθούν τρία βραβεία και έξι έπαινοι για τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν, μεταξύ ενός συνόλου 100 και πλέον φωτογραφιών.
 
Των εγκαινίων θα ακολουθήσει ο καρναβαλίστικος χορός “ΜΙ-ΚΑΡΕΜ” στην παρουσία και μελών της βασιλικής οικογένειας του καρναβαλιού.
 
Το καρναβαλίστικο κέφι δεν τελειώνει ωστόσο εδώ, αφού οι Λεμεσιανοί προετοιμάζουν τις αποκριάτικες στολές τους και για ακόμη ένα χορό «ΜΙ-ΚΑΡΕΜ», που οργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η τοπική εφημερίδα «Λεμεσός».
 
Ο καρναβαλίστικος χορός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 2 Απριλίου, στις 21:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Πάνος Σολομωνίδης, με διαγωνισμούς «πελλόμασκας», «έξυπνης μάσκας» και άλλες εκπλήξεις.
 
Και στις δυο εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη.

Advertisement

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network