MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Σάρωσε» το Λύκειο Αγίου Νεοφύτου στην Πάφο. Τρεις μαθητές στους πρωτεύσαντες (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Τέλος στην αγωνιά για χιλιάδες υποψήφιοι για τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Κύπρο αλλά και για τις Στρατιωτικές Σχολές στην Ελλάδα – Τρεις μαθητές του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου Πάφου μέσα στου πρωτεύσαντες – Πρώτοι στις σχολές που πέρασαν

Advertisement

Το Λύκειο Αγίου Νεοφύτου στην Πάφο μπορεί πλέον να περηφανεύεται -και όχι αδίκως- για τους μαθητές του. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των υποψηφίων στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Κύπρο αλλά και για τις Στρατιωτικές Σχολές στην Ελλάδα, τρεις από τους μαθητές του είναι σε αυτούς που έκοψαν πρώτοι το νήμα.

«Σάρωσαν» και εξασφάλισαν με άριστα θέση στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Κύπρου.

Οι τρεις μαθητές του σχολείου είναι οι:

  • Γιαλλούρη Μαρία εξασφάλισε θέση στο Τμήμα Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας
  • Ιερωνύμου Νίκη εξασφάλισε θέση στο Τμήμα Μαθηματικών και Στατιστικής
  • Διομήδους Ευανθία εξασφάλισε θέση στο Τμήμα Ιατρικής Σχολής

Όλες οι κοπέλες εξέφρασαν την ικανοποίηση τους, τονίζοντας ότι είχαν θέσει στόχους αλλά δεν περίμεναν την πρωτιά. Είπαν ακόμη ότι η επιτυχία οφείλεται στην συστηματική δουλειά και προετοιμασία που έκαναν σε όλα τα προηγούμενα χρόνια. Είπαν ακόμη ότι παρακολουθούσαν φροντιστήρια ιδιαίτερα στα μαθήματα κατεύθυνσης.

Ο Bοηθός Διευθυντής Α στο Λύκειο Αγίου Νεοφύτου Ανδρέας Τσαγκαριδης συνεχάρη τις μαθήτριες και τις οικογένειες τους για τις επιτυχίες τους, που αποτελεί και επιτυχία του ιδίου του σχολείου, το οποίο έχει δημιουργήσει, όπως παραδέχθηκε μια παράδοση στο θέμα αυτό. Τα τελευταία χρόνια  μαθητές και μαθήτριες του λυκείου Αγίου Νεοφύτου  καταλαμβάνουν ψηλές θέσεις στην πρώτη δεκάδα.

Ο κ.Τσαγκαριδης ανέφερε ότι οι μεγάλες αυτές επιτυχίες πιστώνονται πρώτα στα ίδια τα παιδιά για τους κόπους και τις προσπάθειες τους και στις οικογένειες τους για την στήριξη, την προετοιμασία και την συμπαράσταση . Επίσης είπε αυτή η τιμή αντανακλά και στο λύκειο Αγίου Νεοφύτου που με την συστηματική δουλειά έφτασε σε αυτό το αποτέλεσμα και μαρτυρά το ψηλό επίπεδο του έργου που συντελείται στο δημόσιο σχολείο.

 

 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network