MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σαρώνει την Κυπριακή παροικία στην Αγγλία ο κορωνοϊός. Απεβίωσαν μέλη οικογενειών και ζευγάρια

Advertisement

Sponsored by exness

Σημαντικές απώλειες από κορωνοϊό στην Κυπριακή παροικία στην Αγγλία – Νεαροί άνθρωποι ίδιων οικογενειών απεβίωσαν με τη νόσο covid-19 – Διαβάστε στοιχεία που παραθέτει στη Cyprus Times δημοσιογράφος από την «parikiaki»

Στοιχεία που παραθέτει στη Cyprus Times ο δημοσιογράφος από την «parikiaki» Μιχάλης Γιακουμή, αντικατοπτρίζουν τη δραματική εικόνα της επέλασης του κορωνοϊού στη Μεγάλη Βρετανία.

Advertisement

Από την αρχή της πανδημίας μέχρι και τον Απρίλιο καταγράφηκαν στην παροικία 630 θάνατοι Κυπρίων του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι θάνατοι αφορούν 311 Ελληνοκύπριους του Ηνωμένου Βασιλείου, 270 Τουρκοκύπριους και έναν Βρετανό Μαρωνίτη Κύπριο, όλοι από το Λονδίνο.

Από τον Απρίλιο μέχρι και τον Νοέμβριο όπως μεταδίδει η «parikiaki», καταγράφηκαν ακόμη περίπου 20 θάνατοι Κυπρίων, ενώ θεωρούν ότι οι εμβολιασμοί συνέβαλαν σημαντικά, ώστε να μειωθούν οι θάνατοι.

Σήμερα όμως, τα κρούσματα στην Παροικία συνεχίζουν να καταγράφουν ανοδική πορεία.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μεταξύ των θυμάτων που έφυγαν με κορωνοϊό υπήρχαν ζευγάρια, άτομα ίδιας οικογένειας, αδέλφια και γονείς με παιδιά.

Οι περισσότεροι θάνατοι καταγράφηκαν σε άτομα που ήταν ανεμβολίαστα, ενώ πρόσφατα απεβίωσε και άτομο που ήταν με τις δύο δόσεις εμβολιασμένο, ωστόσο είχε υποκείμενα νοσήματα.

Ιδιαίτερη θλίψη προκάλεσαν οι θάνατοι νεαρών ατόμων, που άφησαν πίσω τους ανήλικα παιδιά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network