MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σάλος στα κοινωνικά δίκτυα με βίντεο που φαίνεται να καταγράφει άντρα που βιαιοπραγεί σε παιδί

Advertisement

Sponsored by exness

Ποικίλα σχόλια και σάλο στα ΜΚΔ για βίντεο στο οποίο καταγράφεται άντρας να βιαιοπραγεί σε βάρος παιδιού – Παρακολουθείτο από τις Υπηρεσίες Κοινωνικές Πρόνοιας η οικογένεια

Σάλο έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες, βίντεο στο οποίο εμφανίζεται μία νεαρή κοπέλα να μιλά και πίσω της ένας άντρας που όπως όλα δείχνουν βιαιοπραγεί σε βάρος παιδιού.

Advertisement

Η Cyprus Times σε μια προσπάθεια διερεύνησης για το τί ακριβώς συνέβη, ενημερώθηκε αρμοδίως ότι πρόκειται για βίντεο που τραβήχτηκε τον Μαΐο του 2022, με τις αρχές να αποτείνονται στις αρμόδιες Yπηρεσίες Kοινωνικής Eυημερίας του κράτους, από πέρσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη οικογένεια φαίνεται ότι απασχόλησε επανειλημμένως το κλιμάκιο βίας συγκεκριμένης επαρχίας και όπως μας αναφέρθηκε παρακολουθείτο από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά από σχετικούς ελέγχους οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας προχώρησαν και σε άλλες ενέργειες, οι οποίες για ευνόητους λόγους δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν.

To σχετικό βίντεο έχει αναπαραχθεί τα τελευταία 24ωρα και στην Ελλάδα με μεγάλους λογαριασμούς να ζητούν απόδοση ευθυνών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network