MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Σάλος με το γραπτό της Ιστορίας! Προπαγάνδα βλέπει το ΑΚΕΛ

Advertisement

Sponsored by exness

Επίθεση του ΑΚΕΛ στο Υπουργείο Παιδείας – Πεδίο της έντασης το γραπτό των Παγκύπριων στο μάθημα της Ιστορίας – «Εξισώνουν τον κομμουνισμό με το ναζισμό και το φασισμό» αναφέρει το ΑΚΕΛ στην ανακοίνωση του

Advertisement

Με βαριές κατηγορίες επιτίθεται εκ νέου στο Υπουργείο Παιδείας το ΑΚΕΛ. Ο Χρίστος Χριστοφίδης σε δήλωση του αναφέρει πως το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού συνεχίζει την προπαγάνδα «αφού μετά την απόφαση για να αποστέλλονται τα παιδιά μας στο κρησφύγετο του Γρίβα, μετά την απαγόρευση παρουσίας της Δικοινοτικής χορωδίας σε σχολείο, τώρα το ΥΠΠ επέλεξε μέσα από το εξεταστικό δοκίμιο της Ιστορίας στις Παγκύπριες εξετάσεις να επιδοθεί σε αντικομμουνιστική προπαγάνδα και να προσπαθήσει να ξεπλύνει το φασισμό».

Το ΑΚΕΛ κατηγορεί το Υπουργείο για ανιστόρητη και προκλητική προσέγγιση ταύτισης του φασισμού – ναζισμού με τον κομμουνισμό και τον σοσιαλισμό  που δημιουργεί αποτροπιασμό και αγανάκτηση.

Συνεχίζοντας η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ αναφέρει: Χαρακτηριστικά όπως φαίνεται και από τις προτεινόμενες λύσεις του δοκιμίου «ο υποψήφιος βαθμολογείται με άριστα αν ταυτίσει τον φασισμό και τον ναζισμό με τον κομμουνισμό και καταδείξει ότι το κομμουνιστικό κόμμα (!) και οι σοσιαλιστικές ιδέες(!) οδήγησαν στην ανάδειξη αυταρχικών καθεστώτων». Δεν ξέρουμε ποιοι ανιστόρητοι «ιστορικοί» προβαίνουν σε τέτοιες διατυπώσεις, αλλά είναι προφανές ότι πρόκειται για τυφλή προπαγάνδα που έρχεται σε αντίθεση και με τις ίδιες αναφορές του βιβλίου της Γ’ Λυκείου», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Ο ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ

ShootandGoal