MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Σαφάρι» της Αστυνομίας στην Πάφο! Έλεγξαν 20 υποστατικά για κυβεία

Advertisement

Sponsored by exness

Συντονισμένη εκστρατεία της Αστυνομίας για πάταξη του φαινομένου της κυβείας – Ελέχθησαν 20 υποστατικά και κατηγορήθηκαν γραπτώς 11 πρόσωπα

Advertisement

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη της κυβείας, διεξήχθη χθες βράδυ και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην επαρχία Πάφου, ευρείας έκτασης εκστρατεία για πάταξη του φαινομένου αυτού.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, διενήργησαν ελέγχους σε 20 υποστατικά και κέντρα αναψυχής, που βρίσκονται στην πόλη και την επαρχία Πάφου. Από τις έρευνες εντοπίστηκαν σε δύο καφενεία, συνολικά έντεκα πρόσωπα, να επιδίδονται σε κυβεία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 9.30μ.μ., μέλη του ΟΠΕ Πάφου, εισήλθαν για έρευνα σε καφενείο, που βρίσκεται στην Πάφο. Κατά την είσοδο τους, οι αστυνομικοί εντόπισαν τέσσερα πρόσωπα, να επιδίδονται σε κυβεία.

Οι τέσσερις, κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα. Από τη σκηνή παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 104 τραπουλόχαρτα και 26 μάρκες.

Γύρω στις 12.30π.μ. σήμερα, μέλη του ΟΠΕ Πάφου, εντόπισαν σε καφενείο, που βρίσκεται σε χωριό της επαρχίας Πάφου, εφτά πρόσωπα, να επιδίδονται σε κυβεία. Κατηγορήθηκαν όλοι γραπτώς για να κλητευθούν αργότερα.

Από τη σκηνή κατασχέθηκαν ως τεκμήρια 54 τραπουλόχαρτα και 629 μάρκες.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Πάφου και ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς διερευνούν τις δύο υποθέσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal