MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ρώσοι έστησαν πάρτι γενεθλίων στη Λεμεσό… Έριξαν και πυροτεχνήματα αγνοώντας τα διατάγματα

Advertisement

Sponsored by exness

Αγνόησαν τα διατάγματα… έστησαν πάρτι γενεθλίων στη Λεμεσό – Έριξαν και πυροτεχνήματα αδιαφορώντας για το αν θα γίνουν αντιληπτοί… έστησαν και φωτορυθμικά! Καταγγέλθηκαν όλοι – Συνέχεια στους εντατικούς ελέγχους της Αστυνομίας ανά το παγκύπριο – Αναλυτικά οι καταγγελίες

Η Αστυνομία συνέχισε και χθες τους εντατικούς ελέγχους σε παγκύπρια βάση, για την τήρηση των μέτρων και την εφαρμογή των διαταγμάτων, για παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times συνολικά, το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν παγκύπρια 13,842 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 176 καταγγελίες πολιτών. Οι περισσότερες καταγγελίες (95 στο σύνολο) αφορούσαν μετακινήσεις χωρίς αποστολή μηνυμάτων ή κατοχή εντύπων, ενώ δεκάδες άλλες καταγγελίες αφορούσαν τη μη χρήση μάσκας σε διάφορους χώρους όπως (οχήματα, μέσα μαζικής μεταφοράς, δρόμοι/πλατείες κλπ).

Έστησαν… κορωνοπάρτι στη Λεμεσό!

Στη Λεμεσό τα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Γερμασόγειας, βρέθηκαν μπροστά σε… κορωνοπάρτι γενεθλίων, που έστησαν σε οικία στην περιοχή του Αγίου Τύχωνα. Σύμφωνα με την Αστυνομία 11 ενήλικα πρόσωπα που βρίσκονταν εκεί καταγγέλθηκαν με το ποσό των 300 ευρώ έκαστος, ενώ στο πάρτι βρίσκονταν και 10 ανήλικα, από 5 έως 10 ετών, όλοι από τη Ρωσία, μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου.

Μάλιστα, αγνοώντας ότι μόνο τα διατάγματα αλλά και το ενδεχόμενο να γίνουν αντιληπτοί, έριξαν πυροτεχνήματα και έστησαν φωτορυθμικά για να γιορτάσουν.

Άλλες οκτώ από τις καταγγελίες, αφορούσαν πρόσωπα τα οποία εντοπίστηκαν σε οικία στην Πάφο, να συμμετέχουν σε πάρτι.

Επίσης, χθες στην επαρχία Λευκωσίας, γυναίκα εντοπίστηκε σε εμπορικό κέντρο χωρίς προστατευτική μάσκα και αρνήθηκε σε υποδείξεις μελών της Αστυνομίας να τη χρησιμοποιήσει. Η εν λόγω γυναίκα αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία της για εξακρίβωση της ταυτότητάς της, εξύβρισε και επιτέθηκε σε μέλη της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Στη συνέχεια κατηγορήθηκε γραπτώς για τα πιο πάνω αδικήματα, ενώ της εκδόθηκαν και δύο εξώδικά (μη χρήση μάσκας / αποστολή μηνύματος) για παράβαση του Περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Σημειώνεται ξανά, ότι οι καταγγελίες της Αστυνομίας δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά η περιφρούρηση της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Είναι καθήκον όλων των πολιτών να επιδεικνύουν την ανάλογη πειθαρχία και υπευθυνότητα για αποφυγή της διασποράς του ιού COVID 19.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal