MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Ρήμαξε» περίπτερα στη Λεμεσό και νόμιζε θα ξεφύγει! Πολίτες όμως τον… «μυρίστηκαν»!

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε 35χρονο Σέρβο που είχε «ρημάξει» περίπτερα στη Λεμεσό – Τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω πολίτες – Παραδέχθηκε και τη ληστεία περιπτέρου που διαπράχθηκε την Κυριακή που μας πέρασε – Ενώπιον δικαστηρίου

Advertisement

Ο 35χρονος Σέρβος αφού μπούκαρε σε περίπτερο που βρίσκεται στην οδό Γκρόπιους στη Λεμεσό κατάφερε να αποσπάσει το ποσόν των 100, όμως το… σχέδιο δράσης του χάλασαν πολίτες οι οποίοι είχαν αντιληφθεί τις ύποπτες κινήσεις του και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Στο σημείο κλήθηκαν και μετέβηκαν μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, που συνέλαβαν και οδήγησαν τον 35χρονο στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού. Ανακρινόμενος παραδέχθηκε τη διάπραξη της ληστείας καθώς και τη ληστεία περιπτέρου το μεσημέρι της Κυριακής που μας πέρασε.

Ο ληστής, μιλώντας στην αγγλική γλώσσα, απαίτησε από τη μοναδική υπάλληλο τα χρήματα που βρίσκονταν στο ταμείο. «Άκουσε με, θέλω όλα τα λεφτά σου. Δώσε μου τα επειδή έχω και μαχαίρι και όπλο» της είχε πει. Τρομοκρατημένη η υπάλληλος του περιπτέρου έδωσε στο ληστή τα χρήματα που βρίσκονταν στο ταμείο και ανέρχονταν σε 159 ευρώ.

Το πρωί της Παρασκευής αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος κράτησης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network