MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ρέει το αίμα στην άσφαλτο… Πεζός παρασύρθηκε από όχημα στην Πάφο

Advertisement

Sponsored by exness

Φωτογραφία αρχείου

Νέο θύμα στην άσφαλτο ο 79χρονος Γιαννάκη Χριστοδούλου στην Πάφο – Παρασύρθηκε από όχημα, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε τη σκηνή του δυστυχήματος  – Έρευνες για τον εντοπισμό του

Advertisement

Παρατημένο στην άσφαλτο άφησε το θύμα του ασυνείδητος οδηγός στην Πάφο. Το δυστύχημα σημειώθηκε σήμερα στις 7: 20 το πρωί στην περιοχή της Τεχνικής Σχολής, στην οδό Αμπελοκήπων στην Πάφο.

Ο συνταξιούχος νοσοκόμος επιχείρησε σε κάποιο σημείο του δρόμου να διασταυρώσει με αποτέλεσμα όχημα που περνούσε εκείνη την ώρα να τον παρασύρει και να τον τραυματίσει θανάσιμα. Ο οδηγός του οχήματος άφησε αβοήθητο τον 79χρονο και εξαφανίστηκε.

Ο ηλικιωμένος άντρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατο του.

Από την πρώτη στιγμή, η Αστυνομία Πάφου έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού. 

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της τροχαίας Πάφου Ζήνων Ψαθίτη από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Τροχαία Πάφου πρόκειται για αυτοκίνητο μάρκας Τογιότα χρώματα ασημί ή γκρίζο.

Ο κύριος Ψαθίτης απηύθυνε έκκληση  οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο δυστύχημα , να επικοινωνήσει με τη γραμμή του πολίτη στο 1460 ή οποιονδήποτε αστυνομικό σταθμό ή την τροχαία Πάφου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network