MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ρέει το αίμα στην άσφαλτο… Νέο θανατηφόρο στη Λάρνακα με θύμα 23χρονο

Advertisement

Sponsored by exness

Ένας ακόμα νεκρός στην άσφαλτο – Θανατηφόρο το δυστύχημα στη Λάρνακα – Έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Αντρέας Γεωργίου από Λάρνακα- Μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με λεωφορείο – Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται

Advertisement

Σε νέα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 11.10 χθες βράδυ στη Λάρνακα, έχασε τη ζωή του ο 23χρονος Αντρέας Γεωργίου, κάτοικος Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, λεωφορείο που οδηγείτο από 52χρονο στην λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου, στην προσπάθειά του να εισέλθει σε πάροδο, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα του άτυχου 23χρονου.

Από τη σύγκρουση, ο Γεωργίου τραυματίστηκε κρίσιμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου υπέκυψε στα τραύματά του.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις εξετάσεις, ο 23χρονος φέρεται να μην φορούσε προστατευτικό κράνος ενώ στον οδηγό του λεωφορείου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Ο 52χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των εξετάσεων σχετικά με τις συνθήκες πρόκλησης της οδικής σύγκρουσης, ενώ το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network