MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ραγίζει καρδιές η ιστορία της Μαρίας – Πως ο καρκίνος την οδήγησε στην ανεργία (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Η απίστευτη και συνάμα τραγική ιστορία της Μαρίας Ηλιοφώτου η οποία μετά από αγώνες κέρδισε την πιο μεγάλη μάχη της ζωής της, αυτή με τον καρκίνο συγκινεί το παγκύπριο.

Advertisement

Όπως η ίδια καταγγέλλει στο facebook, αναφέρει όλα όσα πέρασε αλλά και το πως την «υποδέχθηκαν» πίσω στον χώρο εργασίας. Με την επάνοδο της στην εργασία της, της ανακοίνωσαν ότι δεν μπορεί να εργάζεται πλέον στην εταιρεία γιατί δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις. Μάλιστα η τραγική ειρωνεία είναι ότι παρέλαβε την εν λόγω επιστολή στις 4 Φεβρουαρίου… την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου!

Δείτε αναλυτικά τη δημοσίευση:

«Ένα χρόνο πριν άρχισε ο γολγοθάς μου, ένα χρόνο πριν άρχισα την μάχη μου ενάντια στον καρκίνο στον μαστό.. Βήμα-βήμα, αργά, σταθερά , μαζεύοντας όλη την δυναμη που είχα για να αντιμετωπίσω αυτό το τέρας που είχα πάνω μου..Δίπλα μου ο άντρας μου, τα παιδιά μου, όλη οικογένεια μου , οι φίλοι μου.. Και ακόμα κάποιοι συνάδελφοι και ο εργοδότης μου με στήριζαν στο δικό τους κομμάτι.. 8 κύκλους χημειοθεραπείας , τρία συνεχόμενα χειρουργεία, και τέλος ακτινοθεραπείες..

Κατά την διάρκεια της θεραπείας μου όλοι μου έλεγαν να επισκεφτώ ψυχολόγο για να μπορέσω να αντιμετωπίσω την όλη κατάσταση μου για να μην με ρίξει ψυχολογικά.. Είχα όμως δίπλα μου ανθρώπους που με στήριζαν και μου έδινα δύναμη και δεν χρειάστηκε..Ένα χρόνο μετά.. Έφτασε η στιγμή να επιστρέψω στην εργασία μου..Επιτέλους κατάφερα να μπω στους παλιούς ρυθμούς.

1η Φερβουαρίου επέστρεψα στην δουλειά μου και το πρωί μπαίνοντας στο εργασιακό μου χώρο έβαλα τον σταυρό μου και είπα σε ευχαριστώ Θεέ μου που με αξίωσε να αρχίσω από εκεί που έμεινα και είμαι καλά. Οι συνάδελφοι μου με αγκάλιασαν και με υποδέχθηκαν με χαρά που ήμουν πάλι ανάμεσα τους γερή.

Μέχρι το βράδυ μου ανακοινώνεται από τον εργοδότη μου οτι δεν με θέλει να εργάζομαι στην εταιρεία του γιατί με τα νέα μου δεδομένα δεν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω… Παρέλαβα την πιο κάτω επιστολή στις 4 Φεβρουαρίου – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ!! ..Την Δευτέρα θα επισκεφτώ τον ψυχολόγο μου..»

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network