MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ραγδαίες εξελίξεις: Και τέταρτη σύλληψη για την υπόθεση των σχεδιαζόμενων δολοφονιών

Advertisement

Sponsored by exness

Ανεβαίνει ο αριθμός των συλλήψεων για την υπόθεση των σχεδιαζόμενων δολοφονιών που συνδέονται με τρομοκρατία – Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση

Μία ακόμα σύλληψη για την υπόθεση των σχεδιαζόμενων δολοφονιών στην Κύπρο που συνδέονται με τρομοκρατία, το κουβάρι της οποίας άρχισε να ξετυλίγεται με τη σύλληψη του Αζέρου περί τα τέλη Σεπτεμβρίου στη Λευκωσία.

Advertisement

Είναι η τέταρτη κατά σειρά σύλληψη για την υπόθεση που έχει ήδη προσλάβει και διεθνείς διαστάσεις.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, μετά από επιχείρηση και πάλι στη Λεμεσό η Αστυνομία προχώρησε σε μία ακόμη σύλληψη. Πρόκειται επίσης για άντρα από το Πακιστάν.

Νωρίτερα, μετά από επιχείρηση σε διαμέρισμα στη Λεμεσό συνελήφθη άλλος ένας Πακιστανός. Και οι δύο άντρες, 25 και 32 ετών αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για να ζητηθεί η περαιτέρω κράτησή τους.

Υπενθυμίζεται ότι όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα της Cyprus Times, οι ανακριτές της υπόθεσης βρίσκονταν στα ίχνη δύο προσώπων εδώ και μερικές μέρες και για τη σύλληψη τους είχαν στηθεί επιχειρήσεις υπό άκρα μυστικότητα σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network