MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ραγδαίες εξελίξεις! Ένταλμα σύλληψης για το πτώμα στο Μιτσερό

Advertisement

Sponsored by exness

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση εντοπισμού πτώματος σε φρεάτιο μεταλλείου στο Μιτσερό – Προχώρησαν με έκδοση ενός εντάλματος σύλληψης οι αρχές – Χειροπέδες σε 33χρονο

Advertisement

Ένταλμα σύλληψης, εναντίον συγκεκριμένου προσώπου, εξέδωσαν οι αρχές, σχετικά με το πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε σε φρεάτιο μεταλλείου στο Μιτσερο.

Οι ανακριτές της υπόθεσης κατόπιν αξιολόγησης σχετικής μαρτυρίας, προχώρησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος προσώπου, από το στενό περιβάλλον της νεκρής. Συγκεκριμένα φαίνεται να πρόκειται για 33χρονο άντρα με τον οποίο η άτυχη γυναίκα συζούσε.

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Η Αστυνομία φαίνεται να κατάφερε εκ πρώτης όψεως, να φτάσει σε στοχεία για την ταυτότητα της νεκρής γυναίκας. Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι η γυναίκα αναγνωρίστηκε από σκουλαρίκι που φορούσε και το οποίο αναγνώρισε γυναίκα από το περιβάλλον της.

Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Νωρίτερα, πληροφορίες, ανέφεραν, ότι από τα στοιχεία που έχουν ενώπιον τους οι ανακριτές, πρόκειται για γυναίκα ύψους 1,50-1,52, κανονικής σωματικής διάπλασης, με μαύρα μαλλιά μέχρι τους ώμους και όπως αναφέρθηκε και σε χθεσινό ρεπορτάζ της Cyprus Times, πιθανόν ασιατικής καταγωγής.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network