MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πυρκαγιά στον Πύργο της Τυλληρίας – Υπό πλήρη έλεγχο

Advertisement

Sponsored by exness

Φωτογραφία Αρχείου…

Advertisement

Πυρκαγιά στον Πύργο της Τυλληρίας –  Έκαψε 30 δεκάρια πευκοδάσους και άγριας βλάστησης –  Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο – Υψηλός ο κίνδυνος αναζωπύρωσης – Διερευνώνται τα αίτια.

Τριάντα δεκάρια πευκοδάσους και άλλης άγριας βλάστησης έκαψε πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε γύρω στις 1520 σήμερα, σε δασική περιοχή κοντά στον υδατοφράκτη της κοινότητας Πύργου Τηλλυρίας.

Συγκεκριμένα, η πυρκαγιά έγινε αντιληπτή άμεσα από το τοπικό δασικό πυροφυλάκιο «Ακόνης» και τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 17.30.

Για την κατάσβεσή της ασχολήθηκαν συνολικά 40 άνδρες πυρόσβεσης του Τμήματος Δασών με εφτά πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και ένα πυροσβεστικό όχημα του τοπικού αγροτικού πυροσβεστικού σταθμού.

Λόγω της επικινδυνότητας του επεισοδίου, στην περιοχή επιχείρησαν με ρίψεις νερού και αφρού πυρόσβεσης το αεροπλάνο του Τμήματος Δασών και τα δύο ενοικιαζόμενα ελικόπτερα της Δημοκρατίας.

Στην περιοχή θα παραμείνουν δυνάμεις πυρόσβεσης καθ’ όλη τη διάρκεια της νύκτας, λόγω του υψηλού κινδύνου αναζωπύρωσης. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από την αστυνομία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network