MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πυρκαγιά στο χωριό Εργάτες κατέκαψε και βοηθητικό κατοικίας

Advertisement

Sponsored by exness

Πυρκαγιά σε περιοχή στον δρόμο από Εργάτες προς Αρεδιού – Σε κινητοποίηση Πυροσβεστική, Τμήμα Δασών και Επαρχιακή Διοίκηση – Ρίψεις και από πτητικό μέσο – Εκτεταμένες ζημιές σε βοηθητικό κατοικίας – Κατέκαψε 2.5 εκτάρια άγριας βλάστησης – Αισιοδοξία για πλήρη κατάσβεσης

Advertisement

Περίπου δεκαπέντε λεπτά πριν από τις δύο το μεσημέρι φωτιά ξέσπασε σε περιοχή στον δρόμο από το χωριό Εργάτες προς Αρεδιού.

Για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα, δύο φορητές μονάδες του Τμήματος Δασών, μία φορητή μονάδα από το χωριό Αρεδιού, τέσσερα οχήματα της Επαρχιακής Διοίκησης. Στο μεταξύ ρίψεις νερού έκανε και το αεροσκάφος του Τμήματος Δασών, το οποίο εκείνη τη στιγμή βρισκόταν σε περιπολία.  Στη «μάχη» ρίχθηκαν και πολίτες που είχαν γεωργικούς ελκυστήρες.

Από την πυρκαγιά κάηκαν 2.5 εκτάρια άγριας βλάστησης ενώ εκτεταμένες ζημιές υπέστη βοηθητικό υποστατικό κατοικίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, όπως δείχνουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα η πυρκαγιά σε λίγο αναμένεται να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο  ωστόσο η άμεση κινητοποίηση είχε ως αποτέλεσμα να προλάβουν τα χειρότερα και να μην επεκταθεί στην κατοικία.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network