MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πυρκαγιά σε κατοικία στην Αγία Νάπα. Την έσβησε ο ιδιοκτήτης αλλά… κατέληξε στο νοσοκομείο

Advertisement

Sponsored by exness

Κατάφερε να κατασβήσει την πυρκαγιά στην οικία του αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο – Πυρκαγιά σε διώροφη κατοικία στην Αγία Νάπα – Εκτεταμένες ζημιές σε έπιπλα εντός και εκτός οικίας – Η πρώτη εκτίμηση για την αιτία που προκάλεσε την πυρκαγιά

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ιδιοκτήτης κατοικίας που κατάφερε να κατασβήσει πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του στην Αγία Νάπα.

Advertisement

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, λίγα λεπτά πριν από τις εννέα το βράδυ της Κυριακής δέχθηκαν κλήση για πυρκαγιά σε διώροφη κατοικία, σε συγκρότημα κατοικιών στην Αγία Νάπα.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου Λοχία Αδάμου Αδάμου με δύο πυροσβεστικά οχήματα ωστόσο η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 21:41 από τον ιδιοκτήτη πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ένας καναπές στη βεράντα της οικίας και εκτεταμένες ζημιές έπαθαν μικρο-έπιπλα στο εσωτερικό της οικίας, καθώς επίσης όλο το εσωτερικό έπαθε ζημιές από τον καπνό.

Στον ιδιοκτήτη δόθηκαν πρώτες βοήθειες από την ομάδα πυρόσβεσης και κλήθηκε ασθενοφόρο για μεταφορά του στο νοσοκομείο Αμμοχώστου, καθότι εισέπνευσε καπνό στην προσπάθειά του να κατασβήσει την πυρκαγιά.

Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε επιθεώρηση και τελική κατάσβεση ενώ θα ακολουθήσει διερεύνηση αιτιών της πυρκαγιάς, σε συνεργασία με την Αστυνομία, η οποία εκ πρώτης όψεως φαίνεται να προκλήθηκε από είδη καπνιστή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network