MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Πυρετώδεις προσπάθειες για τερματισμό της απεργίας των λεωφορειούχων. Αποφασίζουν οι Συντεχνίες (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Προσπάθειες για επίλυση της κρίσης στις δημόσιες μεταφορών καταβάλλουν οι Υπουργοί Εργασίας και Μεταφορών – Αποφασίζουν με Γενικές Συνελεύσεις οι Συντεχνίες – Το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση των Υπουργών Εργασίας και Μεταφορών με την εταιρεία και τους εργαζόμενους

Προσπάθειες για επίλυση της κρίσης στις δημόσιες μεταφορών καταβάλλουν οι Υπουργοί Εργασίας και Μεταφορών.

Advertisement

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η Νάντια Κυρίτση, Επαρχιακή Γραμματέας της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ ΠΕΟ Λάρνακας «την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννης Καρούσος, μετέβη στο σταθμό λεωφορείων της εταιρείας Cyprus Public Transport και είχε πολύωρη συνάντηση, η οποία ολοκληρώθηκε γύρω στα μεσάνυκτα, με στελέχη των συντεχνιών».

Σύμφωνα με την κα. Κυρίτση «ο Γιάννης Καρούσος ανέφερε πως το Υπουργείο Μεταφορών επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δημόσιες μεταφορές και θα καταβάλει προσπάθειες όπως τόσο τα τωρινά προβλήματα που τέθηκαν ενώπιον του από τις συντεχνίες, όσο και τα χρονίζοντα, να δρομολογηθούν και να επιλυθούν».

Πρόσθεσε ότι «σήμερα στις 9 το πρωί θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση των εργαζομένων στο οίκημα της ΠΕΟ στη Λάρνακα, ούτως ώστε οι εργαζόμενοι να αποφασίσουν κατά πόσον θα αναστείλουν την επ’αόριστον απεργία».

Ανέφερε ακόμα ότι «το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία συνάντηση των Υπουργών Εργασίας και Μεταφορών με την εταιρεία και τους εργαζόμενους σε μια προσπάθεια να επιλυθεί η διαφορά και να επιστρέψουν οι οδηγοί λεωφορείων στις εργασίες τους και η εταιρεία να αποσύρει τις επιστολές απόλυσης που έστειλε σε 36 συνολικά εργαζομένους».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network